Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Goedkopevelgenboom.nl streeft naar een snelle verzending van bestellingen. Wij streven ernaar om de bestellingen waarvan de betaling op werkdagen voor 16.00 uur door goedkopevelgenboom.nl ontvangen is, dezelfde werkdag door PostNL te laten versturen (uitgezonderd weekend en feestdagen). Bestellingen die in het weekend worden besteld en betaald, worden op maandag 16.00 uur verstuurd. De bestelling wordt verzonden zodra de betaling ontvangen is, tenzij is gekozen voor afhalen, dat kan per direct op de ALLSAFE vestiging die je hebt gekozen. 

 

Kan ik besparen op de verzendkosten?

Het is ook mogelijk de bestelling af te halen bij één van de vestigingen van ALLSAFE Mini Opslag. Kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt. In dit geval komen de verzendkosten te vervallen en kun je jouw bestelling direct afhalen (uit voorraad leverbaar).

 

Hoeveel verzendkosten worden er berekend?

De minimale verzendkosten zijn € 8,49. Afhankelijk van de inhoud van de bestelling kan dit oplopen, de actuele verzendkosten vind je in de winkelwagen.

 

Kan ik de bestelling ook zelf afhalen, en zo besparen op de verzendkosten?

Ja, je kunt ervoor kiezen de bestelling zelf direct af te halen bij één van de vestigingen van ALLSAFE Mini Opslag. Je dient de bevestigingsmail van de bestelling uit te printen en mee te nemen naar de vestiging. Let op, deze mail kan eventueel in de map Ongewenste e-mail terechtkomen.

Onze vestigingen zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt.

 

Hoe weet ik dat mijn bestelling goed ontvangen is?

Je ontvangt altijd per e-mail een bevestiging van de bestelling. Let op: deze kan eventueel ook in de mailbox Ongewenste e-mail of Spam terechtkomen. Heb je geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice via webshop@allsafe.nl. Zorg dat je hierbij je naam, adres en telefoonnummer vermeldt. Wij bellen of mailen je zo spoedig mogelijk terug.

 

Kan ik veilig online betalen?

Ja, transacties doen via goedkopevelgenboom.nl is volkomen veilig. Je kunt ervoor kiezen het gehele bedrag vooraf te betalen via Ideal of PayPal. Maar je kunt er ook voor kiezen om het bedrag per pin te betalen bij afhalen op één van onze 35 vestigingen. Kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt.

 

Kan ik ook een bestelling naar een ander adres laten sturen?

Ja, dit is geen enkel probleem. Tijdens het afronden van de bestelling kun je een ander afleveradres aangeven.

 

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Wat kan ik nu doen?

Heb je een mail gehad met een track & trace code? Neem dan contact op met PostNL of zoek je pakketje hier: https://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace. Een bestelling bestaande uit verschillende artikelen kunnen uit meerdere pakketten bestaan, velgenbomen worden apart van elkaar en andere artikelen verstuurd. Het kan voorkomen dat wij je bestelling wel hebben meegegeven, maar PostNL deze nog niet heeft verwerkt in de sorteercentra. Je ziet dan de melding 'Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt'.

Heb je geen mail ontvangen met een track & trace code? Neem dan contact op met de klantenservice via webshop@allsafe.nl. Vermeld daarbij het ordernummer voor een snelle afhandeling.

 

Ik heb een fout gemaakt in het bestelformulier, kan ik een wijziging doorgeven?

Je kunt contact opnemen met de klantenservice via webshop@allsafe.nl om wijzigingen door te geven. Vermeld hierbij het ordernummer voor een snelle afhandeling en wij gaan ons best voor je doen. 

 

Ik wil mijn bestelling annuleren en/of terugzenden, kan dit?

Ben je ondanks ons streven naar topkwaliteit niet tevreden over je product? Dan kun je het product binnen 14 dagen retour sturen of terugbrengen naar één van onze ALLSAFE locaties. Indien je van het herroepingsrecht gebruik wilt maken, zul je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons dienen te retourneren, conform onderstaande instructies.

Volledig retour zenden naar retouradres:

Goedkopevelgenboom.nl
o.v.v. ordernummer XXX
Chocoladeweg 6
1381 DA WEESP

Kosten en terugbetalen
Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor jouw rekening. Goedkopevelgenboom.nl zal het betaalde orderbedrag minus de verzendkosten binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen. De retourzending is voor risico voor jouw wanneer er schade ontstaat tijdens het transport. Goedkopevelgenboom.nl is geenszins verantwoordelijk voor eventuele transportschade die ontstaan is bij de verzending. Reclamaties hieromtrent kunnen bij de verzender neergelegd worden.